Et lite natteinnlegg

Har gått noen dager siden jeg oppdaterte bloggen sist nå, men har rett og slett gjort andre ting,
Så har jeg ikke prioritert bloggen.

Har nattevakt akkurat nå, så skal sitte her frem til klokka 0730 i morgen tidlig. Håper det går greit, siden jeg faktisk har vært våken siden 0630 i morgest. Fikk jo ikke sove noe mer etter da. Var våken å så på tvn. Fikk med meg all den husmor tvn som går på formiddagen, sånn som God Morgen Norge , Ellen DeGeneres, Dr Phil, legene, Hotel Cæsar.. you name it!
rundt halv ett dro jeg meg fra kopekassa og skulle tvinge meg nedpå en stund, for jeg tenkte jeg kunne ikke være våken helt til i morgen tidlig. La meg ned, lukte øynene.. Men helt umulig å få sove..! Holdt på å sovne en gang, men plutselig skvatt man våken, også måtte man på do også i tillegg. Også dunket hjertet i vei, bare bråk med den dunkende greia man har i seg..!
Så lå til klokka var ca litt over 14- da gav jeg opp og stod heller opp, satte på en maskin klær og dusja.. 

Ordna meg, og dro ned til trafikkskolen.. Holdt jo på å blåse avgårde..  det var ikke det verste at JEG holdt på å blåse bort, det verste med vinden er vel at det ødelegger håret.. Irriterende når man faktisk har stådd en stund på badet å prøvd å gjøre det bra.  
Var på trafikalt grunnkurs time 3-4. Vi lærte i dag litt om vikeplikt, plassering, trafikkregler og fartstilpasning.
Syns ting faller litt på plass og virker en del enkelere nå enn det var før. Kjekt å lære seg det her med trafikken;D
Gleder meg bare til å begynne med kjøretimer, det blir stas:-) Skal på ytterligere to timer i morgen, før det gjenstår 2- 2,5 timer førstehjelp på mandagen som kommer:) Etter det må vi bare vente til høsten, da får vi siste del av grunnkurset.

Så jeg gleder meg til å være ferdig i morgen tidlig.. Begynner allerede å kjenne at jeg er litt søvnig, så tenk hvordan det er når jeg er ferdig på jobb?
Jeg kommer til å gå hjem som en zombie..!
Men men.. Den tid, den sorg:-) Får lure til meg en 5 min her og der på jobb i natt..:)

Blir et enkelt og kjedelig innlegg uten bilder. Er hyggelig å se leserne ikke har sviktet selvom jeg ikke har lagt ut noenting på et par dager. Også har jeg fått et par hyggelige kommentarer på bloggen også, deet setter jeg pris på:-)

Nå skal jeg runde av, så de som skal sove i natt, får sove godt.
De som av en eller annen grunn skal sitte oppe, enten det er jobb eller frivillig, de får kose seg:) 

NATTA! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits