TRAFIKALT GRUNNKURS

Da hadde jeg endelig  startet på veien til førerkortet.
Har lenge tenkt at jeg burde meldt meg på en kjøreskole så jeg kunne begynne å ta lappen, men det har liksom ikke blitt noe av.

Så torsdag 31. Mars troppet jeg opp på Næss Trafikkskole med en anelse flau smak i munnen, samt litt flau for at jeg ikke har gjort unna grunnkurset mange år tidligere.
Jeg hadde sett for meg at jeg kom til å sitte der sammen med en haug nesten prepubertale 15-16 åringer med reggis på tenna og gjenstridige fjortisfakter..:-P
 Og så sant som det var sagt..


Synet som møtte meg da vi ankom kjøreskolen var egentlig ikke såå himmelropende langt fra det jeg hadde forestilt meg .
En haug med små gutter og jenter på tur inn til grunnkurs, enklete enda med regulering på tennene (legg ho som hadde regulering på tennern til ho var godt over 19 år merke til...)
Da vi kom inn døra, så meldte jeg meg til kjørelærern.

Men timene gikk da unna, lærte da mye nytt i dag da jeg har 0 i kunnskap om trafikk og biler.  Jeg er helt overbevist om at jeg blir en farlig trafikant, jeg kommer til å kræsje når jeg får lappen..!

Er glad for at jeg endelig får begynt med lappen, men lurer på om jeg i det hele tatt får tatt kjøretimer før jeg har fullført heele det trafikale grunnkurset?
Cluet er nemlig at de 8 første timene er greie, de får vi jo gjennomført nå på 2 uker.
Men når det kommer til mørkekjøring får vi ikke det før 4. oktober, og det er jo leenge til :o
Vi fikk forøvrig en bok denne gangen, den skal vi bruke nå på kurset:)

3 kommentarer

Tilli

06.apr.2011 kl.00:44

Jeg tok mørkekjøringa som hørte til det trafikale grunnkurset etter at jeg hadde tatt lappen, så det er ikke noe problem :)

Tine

06.apr.2011 kl.10:29

Tilli: Ahaa, Kanskje det e en sjans for at æ å får gjort det da?? :)At det e sånn det funke?

Så bare for meg at æ ikke fikk begynt med noen ting før etter oktober, og det e jo rimelig sent! E så gira på å komme igang med lappen, bli mer mobil!;D

Takk for kommentar, og ha en fin dag videre!:)

Tilli

06.apr.2011 kl.14:26

Du får nok gjort det ja :) Jeg tok trafikalt grunnkurs i mai, og da var det jo for lyst ute til å ta noe mørkekjøring. Tok lappen i september, og fikk frist på å ta mørkekjøringa til 1.mars eller noe sånt :) Hvis jeg ikke hadde tatt mørkekjøringa innen den tid så ville førerkortet mitt blitt ugyldig. Så da er det bare å peise på! :)

Ha en fin dag du og! :)

Skriv en ny kommentar

hits