FAGBREVUTDELINGA

Mandag 21. Mars 2011 var det klart for en stor dag i manges liv.
Det var klart for dagen for utdelingen av fag-og svennebrev for de som bor i Hammerfest og Kvalsund kommune, og jeg var helt klart invitert.
I denne anledningen tok også mamma, pappa og lillebror den 40 mil lange turen fra Kvænangen til Hammerfest til å overvære seremonien, noe jeg syns var stas!

Dagen startet bra. Jeg tvang meg opp kl 9, og familien kom rausanes inn døra etterhvert.
Ved 12 dro vi ned til byen. Jeg og mamma gikk på de 4 klesbutikkan som finns her i byen, og mer var det ikke i grunn å se på. Vi var på jakt etter klær å ha på oss til kvelden, men det var ikke bare enkelt.
Men til slutt fant vi noe. Mamma kjøpte en beige jakke med noe pyntgreier på fra Vero Moda, mens jeg kjøpte meg en kremfarget kjole, cardigans og gullbelte. Det tenkte vi var et greit antrekk, man måtte jo se litt anstendig ut på dagen.

Dro tilbake til leiligheta mi ved halv fire tiden. Kom inn døra der, og det første jeg så på badet var en splitter ny vaskemaskin for klær!  Heldige meg, familien som hadde kjøpt, fraktet den hjem og montert den opp på badet mitt! Så utrolig snilt, den var trengtes så sårt! TUSEN TAKK!
Så nå er den tiden der jeg må planlegge klesvask over. Den tiden der jeg måtte plukke sammen klærne i en sort søppelsekk, dra den etter meg som en lasaron bort til Forsølveien, for så å få vaske klær på et vist tidspunkt OVER!:) Det er fremskritt.

Ved 18 hentet mamma, pappa og bror meg, da hadde vi ordnet oss klar, og dro ned til rådhuset.
Der var det plass til alle oss rundt et bord, var vel egentlig beregnet at jeg skulle ha med 4 stykker, men det ble jo bare til at jeg hadde med 3.
Hele seremonien ble åpna av folk fra opplæringskontor, og ikke minst av ordføreren selv.
Etter en stund var det klart for kaffe og kake,samt litt underholdning.
Var noen kulturskoleelever som stod for underholdningen, de var jo flinke.


Anledningen må jo feires med Champagne og sjokoladekake..Jon fra Jæren synger og spiller "learn to fly"

Etter en del taler og underholdning så var det på tide å få utlevert fagbrevet.Glade mottakere av fag-og svennebrev 2011

Etter seremonien var det over. Da kom vi i snakk med ordføreren, snakket om løst og fast.
Vi er veldig fornøyde med hvordan jeg er mottatt her i byen, så vi måtte få sagt det.
Måtte også skyte inn at jeg jobber med kona, og at vi hadde en slags konkurranse i fjor sommer om hvem som gikk flest turer til storfjellet.
Ordførerens reaksjon lot seg ikke vente på, da han utbrøyt: "Åja, det e du!"
det var  gøy:-)


"The Jakobsens"

Alt i alt var dette en fin og trivelig aften, snart er fagbrevet hengt på veggen, alt jeg trenger å gjøre er å kjøpe ramme til den. Har ikke somla meg til det enda.

Er strålende fornøyd! En epoke i livet mitt er faktisk helt over,  lukket kapittel. Nå er det på tide å vende nesa videre her i livet. Først og fremst se om jeg kommer inn på skole, for så e se hva som skjer videre. Hvem vet hva som vil skje?

Det har vært en fantastisk fin tid, jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å bli helsefagarbeider.
Jeg stoppet opp tidligere i uka og tenkte litt mens jeg var på jobb..
Tenkte hvor utrolig heldig jeg er som jobber der jeg jobber, det er en drøm jeg lenge har hatt. Hadde ikke jeg hatt den muligheten å være lærling, så tror ikke jeg at jeg hadde hatt den inngangsdøra til barneavdelinga, slik som jeg fikk da jeg var lærling. Så jeg er stort sett veldig heldig!

Og går det ikke den veien for meg i år at jeg kommer meg inn på almennfaglig påbygning, så er ihvertfall ikke jeg fremmed for tanken å ta mere jobb ved avdelinga.. :-)

Så vi får se videre..:-)

Har du fag/svennebrev?

8 kommentarer

Jørgen, Blogg.no

25.mar.2011 kl.11:06

Gratulerer med fagbrev.

Hilsen Jørgen, Blogg.no

madde90 :)

25.mar.2011 kl.11:42

så bra!=) Du er kjempe flink! Gratulerer med fagbrevet å lykke til videre! Håper du får det du vil, det er jeg helt sikker på du får da! :)

Tine

25.mar.2011 kl.12:25

Jørgen, Blogg.no: Takk , Jørgen!!:)

Tine

25.mar.2011 kl.12:26

madde90: Tusen takk, Madde!!:) Er så fornøyd selv, er ikke så mange i slekta som har fagbrev, så jeg er virkelig glad og stolt! :)))

madde90 :)

25.mar.2011 kl.12:34

Det skal du være :D Det er kjempe bra! :)

Tine

25.mar.2011 kl.12:39

madde90: Takker!:))

Alf E. Jakobsen

29.mar.2011 kl.07:28

Ja, det var hyggelig å treffe både deg og familien! Du får hilse dem så mye fra meg. Lykke til videre i livet og regner med du holder turgåinga ved like. Du er rå med trimturene dine.

Tine

22.apr.2011 kl.20:53

Alf E. Jakobsen: så hyggelig å se at selveste ordførern har vært innom bloggen min, OG lagt igjen en kommentar i tillegg:))

Var veldig trivelig å hilse på deg også, en veldig vellykket kveld:-)

Takk så mye, regne med du e klar å slå mine 102 tura i år?:-)))

Skriv en ny kommentar

hits