NY FRISYRE

Etter å vært både ambivalent og ubestemt de siste dagene, så tok jeg endelig en avgjørelse natt til fredag.
Er slitsomt det der når man får motstridende følelser for en og samme sak,
slik er det da en ikke har nok kompetanse til å ta en slik avgjørelse.. :P
Jeg vekslet mellom å tenke:

"Det hadde vært deilig å gått til frisøren, tenk så fint det hadde vært å fått ordentlig med farge på håret igjen, en lettere frisyre, og ikke minst å være fin til fagbrevutdelinga.."

og

"Det hadde jo vært deilig å klipt seg, men kanskje jeg bør vente i så så mange uker til, for håret mitt er jo sikkert ikke vokst nok ut enda etter at homosalongen ødela håret mitt i oktober, det er jo bare 22 uker siden.. Kanskje jeg venter til da eller da istedetfor, så får jeg bite det i meg , og finne kriseløsning på bad hair days inntil videre.."


Så etter mye om og men, så bestemte jeg meg for å bare gjøre det. Så natt til Fredag satt jeg å bestilte meg frisørtime på nett. Jeg bestilte meg time til min favorittfrisør, Line på Nikita .
Er helt fantastisk å gå dit, nesten som om hun leser tankene mine.
Husker første gang jeg gikk dit, jeg var litt inspirert av Rihanna da.. Jeg tenkte litt på hvor kult det egentlig hadde vært med en sidecut, men tenkte jeg sikkert ikke ville passe med det. Så da jeg satt i stolen, og hun foreslo vi skulle klippe ene sia kort, så holdt hjertet mitt på å hoppe ut.. JAA selvfølgelig ville jeg det!
Et par bilder jeg fant fra back in those days.. mars 2010

Så kl 12 møtte jeg opp på Nikita, litt spent på hvor dette ville ende.


Utgangspunktet.. Kjedelig, Utvokst, Kommunegrått hår.

Så da starta Line med sitt arbeid.. Jeg stoler på Line, så hun har ikke akkurat vanskeligheter å overtale meg til å prøve en ny frisyre. Dessuten tenker hun litt mer kreativt enn andre frisyrer, liker de litt mer crazy frisyrene istedefor de vanlige kjedelige frisyrene.. De er GJEEEESP..!


Etter å ha sittet litt under varmegreia å sett ut som en palme..


Etter to sånne kopper med kakao

Så var resultatet klart! Atter en gang var jeg og Line på bølgelengde (som vanlig) og jeg endte opp med lyst hår med sidecut:)) Vi valgte å ikke taan helt ut med farger og sånn siden man må se litt ordentlig ut mtp dn der utdelinga:)
Er liksom mer fornøyd nå enn da jeg gikk ut fra Adam og Eva i Oslo... Skal vi kjøre flashback??


Ugh...GRUFULLSOMT!! Jessuus... Har enda traumer..Så da fikk  man endelig ordna seg på håret!:))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits