Bloggtørke

Hei, beklager for den dager uten blogging.

Det har vært en travel uke , så blogginga har ikke vært så høyt prioritert.
Har jobbet en del denne uka, teller 50 uker denne uka- og jeg skulle egentlig jobba 40 timer. Jeg har tatt ekstravakter, og jeg vært  forskøvet, jobbet dobbelt- hva ellers skal man gjøre? Er så kjedelig å ha fri..


Natt til mandag...Forkjølt, men jobbe skal man! Litn saltvannsinnhalasjon for å løsne på gruff:p 

Natt til Mandag. Koselig nattevakt med to koselige kollegaer, der ho ene hadde med seg to DVDa. Vi så Just like heaven, en komisk og fin film, tida gikk ihvertfall fortere :-)

I går jobba jeg en ekstra aftenvakt.
Egentlig hadde jeg andre planer, men de gikk jo ikke som planlagt så da fant jeg ut det var bedre å bruke dødtiden på å jobbe og tjene litt ekstra cash. 
Jeg tenkte meg til Alta, skulle på et møte angående finnmarksløpet, men jeg hadde ingen å sitte på tilbake til Hammerfest.. Er jo ikke det at jeg hadde sett for meg at jeg skulle være gratispassasjer, for sjåføren hadde såklart fått bensin/kjørepenger for det..
Så det var litt synd. Har liksom vært frivillig i finnmarksløpet siden 2008, så det har blitt en viktig ting for meg å gjøre.
Skulle vært der natt til søndag, men ble forskjøvet på sykehuset, så skal jobbe natt der , så det kræsja. 

Menmen.. Ellers skjer det veldig lite da.. Var hos legen på mandag, den månedlige kontrollen, det gikk greit der da.. 

Er bare litt over 1 uke til fagbrevutdelinga, og man bør vel se fin ut der..
Føler meg skikkelig uncomfy med håret mitt, har 1 meter ettervekst , der halve er kommunegrått og lengdene er av den grusomme fargen homoen satte i i oktober:/  hjelp.. hehe..! 
Får vel bare bite det i meg, og vente en stund til, er jo bare 21 uker siden :-) Har litt lyst på en freshere farge, ikke noe kortere hår ihvertfall.. var litt usikker på hvordan farge jeg ville hatt.. ville hatt noe som fremhever ansiktet mitt ihvertfall:) Har litt lyst å prøve blondt hår, har aldri hatt det, bare lyst oppå og mørkt under.. Men vi får se etterhvert hva som skjer:)

I dag har jeg ingen planer, skal på jobb i natt , så kanskje jeg skal sove litt før det igjen;)

så har ikke så myer mer å skrive nå:p

4 kommentarer

Tonje

12.mar.2011 kl.18:08

jeg har også hatt litt bloggtørke, eller kanskje mer bloggsperre. Rett og slett ikke hatt noe å skrive om - men jeg ønsker selvsagt at den kommer tilbake - bare jeg får litt overskudd :)

Tine

12.mar.2011 kl.18:15

Tonje: Ja sant.. har heller ikke hatt allverdens å skrive om. Ting blir så diffust når ingenting skjr, og når man ikke har nåkka konkret å skrive om:P var liksom greit da vi var med i kampanjen, men nu måå man liksom ikke skrive om nåkka;p

Søss

14.mar.2011 kl.05:30

"Har jobbet en del denne uka, teller 50 uker denne uka"..... 50 uker? XD holy shiet..

Tine

14.mar.2011 kl.13:10

Søss: hahah..:P mente TIMA!:P

Skriv en ny kommentar

hits