Intervju med Norsk Psoriasisforbund+ Blondinehistorie

Stod opp første gang i dag ved 10 -tiden, litt trøtt og litt fjern i hodet. La meg veldig sent i forsøket på å snu døgnet til den kommende nattevakta. Hadde det vært opp til meg da, så hadde ikke jeg stått opp riktig enda DA.
MEN stod vel ikke opp da uten grunn, jeg ventet nemlig telefon ifra norsk psoriasisforbund rundt halv 11, så da måtte jeg jo være våken. Og etter en stund ringte den hyggelige damen, og hun startet intervjuet..
..og bare 1,5 time etterpå var det ferdig igjen:D Det var et veldig viktig intervju, jeg skal være i en artikkel i psoriasisbladet, så det syns jeg er veldig spennende. Jeg ble tidligere spurt av Siw om jeg ville stille opp på et intervju om det å være ung og det å ha eksem, og det sa jeg ja til .
For eksem er noe jeg kan, og noe jeg brenner for. Jeg er opptatt av at de som har eksem skal få vite om alle mulighetene de har og hvilken hjelp de kan få.
Jeg er også opptatt av at voksne med atopisk eksem burde få behandlingsreise på lik linje med de med psoriasis- for det er jo ingen tvil om at sol og saltvann hjelper på huden.
Men det er mye man synes og man har meninger om hvordan ting skal eller burde være, men ikke alltid like enkelt å få ting til. Jeg kunne sikkert skrevet blogg opp og blogg ned og blogg imente om eksem, men tror jeg befatter meg i korthet i natt:)
Følte vel på intervjue at jeg har mer å tilføye, følte ikke jeg fikk sagt alt fordi jeg var så fjern og trøtt i hodet- men heldigvis så fikk jeg tilføye ting senere om jeg kom på noe:)
Jeg må få tatt bilder til artikkelen, håper det er en fotografisk sjel som kan hjelpe meg:)) Den heldige får betalt for den jobben med å ta bilder:)

Etter intervjuet så la jeg meg igjen, og stod ikke opp da før rundt 1400 tiden.
Da var egentlig planen å trene, men det ble svømmebasseng istedet.

Kom på en historie, har du hørt om blondina som gikk i svømmebassenget md typen sin?
Det som skjedde var at blondina gikk inn i en forlatt og ensom garderobe der det ikke var noen personer tilstede, der hun skifta glad og fornøyd, og skulle gå i dusjen.. Da stakk hun hode inn i dusjen, og kjeik rett på 2 ukjente mannfolk- og typen, og da syns blondina det var en god idé å hilse uten å tenke seg om- "Heeeeiii;D" gliste blondina og så på typen, og han bare så helt bleik og rød ut på en gang, og spurte om hun ikke hadde tatt feil garderobe..
Nei, blondina var påståelig, og mente strekmannen (bokstavelig talt) på døra hadde skjørt. Dette var noe typen ville motbevise, og ble dermed med blondina i gangen for å inspisere skiltet- der det var en strekmann uten skjørt- altså blondina hadde gått i feil garderobe.. LITT FLAUT DA!
Det var ihvertfall ikke selvopplevd det der.

Så bada vi, og var ferdig ved 20 tiden, og da bar turen rett til spar. Der handla man seg sånn starbuckskaffe for å få inntatt litt koffein iløpet av natta- men det er som sagt litt håpløst når man glemte den igjen hjemme..

Så her sitt man klokka halv 1 på nattevakt, e skikkelig trøtt.. Tru kordan den her vakta skal gå når jeg allerede er så trøtt :O


Føle meg som den her pusien..


zzzZZzzz.. Var vel ikke heelt ready for en nattevakt.. Har mørketid i hodet mitt- trøtt, trøtt og atter trøtt.
Bare 6,5 time igjen til dagvakta kommer..!

9 kommentarer

Linni Blystad

24.feb.2011 kl.00:49

huff.. blondiner ;)

Tine

24.feb.2011 kl.00:54

Linni Blystad: hihi:))) typisk!;))

elil

24.feb.2011 kl.01:07

hehe :P ikk lett det der med strekmenn :P

du får glede deg til senga da du er ferdig :D

Tine

24.feb.2011 kl.01:09

elil: Nei, det skal være snikkers og twist det! Æ va helt sikker på at den hadde skjørt, så æ va sikker på det va riktig.

Ja , æ glede meg verre ;)

elil

24.feb.2011 kl.01:14

ell så var det det att du hadde bukser på og da måtte du jo gå inn den døra med den som hadde bukser og ikk skjørt:P

Tine

24.feb.2011 kl.01:37

elil: Ja , æ hadde jo buksa på, så måtte jo inn der det sto man kunne ha bukse på! så mene fortsatt æ gikk rett

elil

24.feb.2011 kl.02:04

ja du gjorde nok helt riktig :P det er bare de andre som ikke skjønne det der!

Siw

24.feb.2011 kl.09:56

Kjempebra at det ble noe av Christine - som du sier det er så VIKTIG !! gleder meg til å lese det :)

Ha en fin dag vennen. Klem

Tine

24.feb.2011 kl.12:40

Siw: Takk!:)Glede meg sjøl, det blir fint. Håpe man på noen måta kan være med senere å snakke for atopikeran også. :-)

Ha en fin dag du og, Siw! Stor klem :))

Skriv en ny kommentar

hits