"Intimitet" i Nordlysbadet + innkjøp

På tirsdag  var jeg og Øyvind på shoppingtur til Alta, bare for å ha noe å bruke fridagen min på.
Fikk kjøpt meg mange fine nye klær og ting.
Noen bilder fra turen:


Flott turvær!TurmatSpænnanes sennaland.

Mine innkjøp:


Topp med et smykke. Hårskum.
Nattbukse med tilhørende nattlue fra moods of Norway


"This is it", ramme, hårkur, perm..


Smart iPad caseBukse og genser.

Er veldig fornøyd med innkjøpene.

Vi tok en 5 minutters pause på kafèen der vi spiste kake sist, den som var så kjempegod!
Så vi kjøpte samme kake- men denne gangen smakte den rett og slett ikke noe godt.
Smakte som om den var fryst og tint flere ganger på rad, så den klagde vi på- og fikk en annen slags kakebit istede, gulrotkake som smakte mye bedre enn den sjokoladekaka.

Etter en vellykket shoppingstur, var planen å dra på Nordlysbadet, noe vi gjorde.
Vi betalte oss inn, og gikk i hver våres garderobe å skiftet om.
Vel inne i badelandet, etter litt badstu, boblebad og et møte med en jeg ikke har snakket med på 2,5 år, så entret vi storbassenget der det var strøm i vannet (ikke som i elektrisitet, men slik som det er i elver feks:P ) der vi ble stående en liten stund, og jeg satte meg på fange til Øyvind.. Og der ser vi en badevakt som sirkulerer rundt kanten ved oss, og
jeg nevnte til Øyvind at han ser fælt på oss. Så vi begge ser opp til han der han står på brua mellom damegarderoben og bassenget, og han sier til oss : Det er for intimt!
javeel??! så katti ble det intimt å sitte på noen? hm.. Så  da spør Øyvind hvor nært det er lov å være andre folk i bassenget.. Da pekte han på oss og glefser "Æ like ikke holdninga di!" før han brått snur på hælen sin, levner oss der som to spørsmålstegn, før han går bort til en kvinnelig badevakt og utveksler noen ord.   Også bare går han?? Han jobba nok med å få oss kasta ut!
Men vi gjorde jo ingenting galt. Hadde skjønt det om vi hadde storjukka i bassenge, og tert oss som om vi spilte inn en Rocco-Hansen movie, men vi gjorde jo ingenting støtende.
Så da mista vi badegleden og badeløsta og gikk opp av vannet i protest, forlangte pengene i tilbake, og lovte oss selv å ikke dra tilbake til Nordlysbadet ivhertfall. Makan til frekke badevakter..Så slik gikk den dagen, en veldig fin dag:)


3 kommentarer

elil

17.feb.2011 kl.20:17

Men du fikk kjøpt deg mye fint da;) synd badeturen skulle bli slik!! husk nå, ikke sitt på fanget til noen enda du har klær/ badetøy på, dette er veldig ufint :P:P:P

Tine

17.feb.2011 kl.21:48

elil: Nei det skal vi huske på! E farlig å sitte på fange til noen i badeland. OG ja, æ trur da vi huska badetøy, så vi e ikke så glemsk riktig enda:P

elil

17.feb.2011 kl.23:50

heheh det er bra :P

Skriv en ny kommentar

hits