ROADTRIP TO ALTA... OG NY JAKKE

I dag bestemte jeg og øyvind oss for å ta oss en aldri så liten roadtrip til Alta, bare for å ha noe å gjøre. Det er da morsommere enn å sitte her ihvertfall. Så da tok vi bilen fatt og startet på roadtrip'en.
Første stopp Rema for å handle inn litt turmat.. Ble Wasa knekkebrød og brus for min del, mens han kjøpte frukt.
Så gikk turen videre til Statoil for å fylle bensin.. Men det fikk han jo ikke til fordi det var kondens/trykk i tanken, så det var umulig å skru opp.. så derfor dro han hjem å fiksa noe, og fikk opp til slutt, og da fikk han endelig fylt på tanken..
Vi var godt på gli og ved godt mot, helt til vi kom til Akkarfjord. Da  møtte vi dette:


"Hei, og velkommen til AKKARFJORD.. ! Her må du pine deg gjennom en liten kolonnekjøring.."

Klokka tikka og gikk, og vi ventet, og ventet, og ventet..1000 banneord, 1,5 time og  1 stk gørrsur Øyvind senere kommer endelig bilene som skal lede oss trygt over til kvalsundbrua.

 


Jippi, kolonna går..!

På turen så vi årets første solglimt


Nydelig

Litt før stallogargotunnellen ser vi også et litt spesielt bygg. Det var et hus bygd inn i isblokker, det var ganske stilig å se på:) Kan se det på filmen nedfor, filma i kolonna på tur tilbake til Hammerfest da det var mørkt.
video:mvi0790
Litt kult!:)

I Alta gikk vi først til Line og Anette på Nikita fordi han skulle klippe seg. Etter en snau halvtime var han ferdigklipt, og vi var klare for å gå videre. Så begynte letinga etter ny jakke, og vi gikk fra ene sportsbutikken til andre.
Så ble vi stående på en sportsbutikk på amfi senteret å så på jakker, og der var det en fin lilla bergansjakke som jeg kjøpte. Legger ut bilde av den i morgen, den var kjempefin, og er veldig fornøyd med kjøpet. Mye bedre enn den jakka jeg hadde før, som var både blitt slitt og for stor for meg. Den gamle var i str Large, den nye fikk jeg kjøpt i størrelse Small, og enda hadde jeg god plass inni den. Er blitt en str S person, hadde ikke jeg trodd...Har ikke vært det før ihvertfall :)

Etter en stund satte vi oss på kaffepausen kafèen for å ta oss noe å putte i hullet. Han kjøpte seg et rundstykke, mens jeg kjøpte meg en trippellag sjokoladekake (vi delte heldigvis, ellers hadde jeg nok blitt veldig kvalm). Veldig god kake. Etterpå tok vi å helte inn hver  vårs Kaffe Latte, så gikk vi.

Klokken 18 så rullet alle ned dørene sine, og vi skjønte lite.. Inntil jeg kom på at det faktisk er lørdag, og da stenger de tidligere. Så da hadde vi ingen andre valg enn å gå. Så da kjørte vi til Milano , der han kjøpte pizza. Spiste et stykke, men syns pizzaen var MYYYE bedre før.
Etterpå satte vi kursen hjemover. Fin tur, men kolonnekjøring fra kvalsundbrua til Akkarfjord igjen.Vel fremme i byen, var vi en tur å leide film, men vi ble ikke å se den.

Nå er jeg kjempetrøtt, så skal legge meg..

God Natt!

2 kommentarer

06.feb.2011 kl.17:46

Jeg var også på Milano i går :P

Tine

06.feb.2011 kl.21:59

Anonym: Også så ikke æ dæ der;P hahah merkelig!

Skriv en ny kommentar

hits