Fridag og Frihelg

I går tok jeg meg en velfortjent fridag. Hadde egentlig aldri tatt ut avspasering om jeg hadde visst det ble som det ble, men det var for sent å angre. Planen var egentlig at vi skulle ta turen til ishavsbyen Tromsø, men det ble problemer, så det gikk ut- og plutselig satt jeg der med en ekstra fridag.

Jeg og Øyvind avtalte dermed at vi skulle over fjellet til Alta igjen i går. Planen var å starte 1100 fra byen, sånn at vi hadde hele dagen på oss.

Så i går stod jeg opp kl 08. Hadde da sovet sånn greit overfladisk og tregt fra midnatt, våknet kl 2 og 4. Så da jeg våknet 8, dro jeg legemet ut av den lune senga. Så litt frokost tv, før jeg slang meg i dusjen. Brukte god tid, ingen stress.. Så ble klokka halv 11, og jeg begynte å få dårlig tid. Ordna siste rest, pakka og satte meg klar til 11. Hørte ingenting , så sendte melding. Ingen svar.. klokka ble 11, kvart over 11... halv 12 og ikke en lyd. Da bestemte jeg meg for å være vanskelig tilbake, og ringte derfor ikke for å høre hvor han ble av. Det var kun for å bevise at det faktisk går ann at planene man har lagt KAN endres.
Så da begynte jeg med fredagsvasken, og ringte hjem til ho mor:)

KVART PÅ ETT  fikk jeg melding om forsovelsen, og klokka to var vi på tur- 3 timer etter skjemaet. Men til Alta kom vi ihvertfall, var fremme halv fem.  VBar vi å plukka opp Marlene og Kyong, så bar det på bowling. Vi spilte 2 runder, drakk et glass vann.
Robinsonvinneren Alita var også på bowling og hadde bane rett ved siden av oss.
Etter to runder var vi fornøyde, og planla å begynne på veien hjem.


Turtelduan:)

Da vi var hjemme i byen, så dro vi å leide oss en film- The open road.
Og det var litt av en kjedelig film, fenga ihvertfall ikke oss!
Så den ikke helt ut heller, så vel litt over halvveis før vi stoppa den.
"Langs de solfylte og støvete veiene sør i USA kommer Carlton til å gjøre sin livs reise. Han må finne sin far, den avdankede baseball- proffen Kyle, som forlot sin sønn for lenge siden. Ved sin side har Carlton en kvinne han fortsatt ikke har innsett at han elsker. Nå har han 200 mil på seg til å få ordnet opp i familien, forholdet, men kanskje først og fremst til å finne seg selv igjen. " (Lovefilm.no)

Så da gadd vi ikke se den filmen:P

I dag har jeg vært på kafè med Sonja, det var koselig:)

Nå skal jeg slappe litt av.  Så jeg hadde fått spørsmål fra Ellen på det forrige innlegget mitt, det kommer svar på det senere:))

Koos deg !:)

2 kommentarer

29.jan.2011 kl.22:43

HAHAH dokker e søt,:D det hva kjempemorsomt og håpe at det blir mere sånt fremover:) vi e de perfekte 2par:D

Tine

30.jan.2011 kl.14:01

Anonym: Haha:P Du mene det!!:* Ja det håpe æ å, det e koselig å ta turen over fjelle:) Va litt artig, ene ville ikke bade, andre ville ikke bowle:P Men vi må ta turen på Milano en dag:D ;*

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits