JEG SER VERDEN MED NYE ØYNE

Har ikke blogga siden i går (?), for har ikke hadd tid. 
Tirsdag  hadde jeg besøk kjempelenge.. Helt til kl halv 2 faktisk, før han fant veien hjem til mor.
Vi så en film , The Orphan. Den var veldig bra, men ikke så kjempeskummel og ekkel som jeg har hørt at den var.
..

Jeg hadde det ikke travelt med å finne senga, for jeg var helt overbevist om at jeg hadde aftenvakt, men etter å sjekka turnusen så fant jeg ut noe helt annet..
JEG HADDE DAGVAKT!!
og da var det bare å pitle seg i seng snarest mulig. Tror jeg var i seng litt over halv tre, og sov vel en 2-3 timer, før jeg våknet av at vekkerklokka mi ringte, og jeg bare utbrøyt:... "ÅNEEEEEIIIIIII.....!!!!"
Først og fremst fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg fordi klokkeradioen går 1 time for fort, men også fordi det allerede var på tide å stå opp.
Kunne godt sovet et par timer til, det ville vært deilig!

Men dagen gikk fint den . Hadde en del å henge fingrene i utover dagen.
Jeg hadde ansvar å ta imot de nye listepasientene som kom i dag, og det var nok å gjøre med dem. Synes alltid det er gøy å ta imot de nye pasientene våres, er så fint å begynne med en pasient, og følge den helt til pasienten er ferdigbehandlet:)
Har fått mange fine tilbakemeldinger på bloggingen, tusen takk alle sammen:) Og til de som mener jeg er så stille og forsiktig; men som dere vet, stille vann har dypest grunn.Etter jobb dro jeg en snartur til byen for å kjøpe meg nye øya, sånn at jeg kan se verden med nye øya framover. Jeg kjøpte meg  kontaktlinser. Hadde bare et par øya igjen hjemme, så måtte trosse snøværet, og spasere til byen. Men det var helt greit.De nye øyan mine..:P


Eventuelt de her..
I Hammerfest får man ihvertfall fådd kjøpt øya uten å ha med ho oldemor som kan bekrefte at man e omtrent treng førarhoind.ok, ikke så ille da, men ihvertfall ikke har verdens beste syn..!
Skulle kjøpe linser da jeg og Øyvind var i Alta forrige uke, men ble nektet fordi de mente linser kunne sammenlignes med å hente ut et reseptbelagt legemiddel på apoteket, og man trengte å være registrert, og tatt synstest siste året og bla bla bla.. Jeg vet hva jeg bruker i linsestyrke, og det føles helt greit ut, så eneste de trenger å gjøre, er jo bare å selge meg linser.  Har da fått kjøpt linser fritt både i Hammerfest og Nordreisa uten spørsmål, og det er begge optikere..

Ellers i dag...
vært ganske så trøtt siden jeg bare sov et par timer i natt..
Har slitt sofaen med Øyvind i kveld, kjefta litt innimellom på han sstakkars, men det tåle han godt. Men var koselig å ligge å se tv da, e helt greit å gjøre sånn når man e så trøtt at man nesten e uvel.
Vi såg på Hellstrøm rydder opp, så et program om plastiske operasjona på FEM ( Ingenting slår en god operasjonsprogram en onsdagskveld), etterfulgt av "hvordan se bra ut naken".
Må innrømme at på slutten av "hvordan se bra ut naken" så begynte æ å duppe av, å våkna en gang.. Da va æ avslørt, han oppdaga nok at æ låg der å sov..!
Men det sir kanskje litt om kor spennanes det var:P
Så såg vi litt på "Bli ny mor og datter".. men etter det gadd vi ikke flere løfte, heise, pusse, stramme, fikse og make-over program for i dag. . >.<

Så nu e plan å legge seg å sove, siste arbeidsdag før helga i mårra. Har kveldsvakt, så får sove leenge om æ vil det :)

Nå skal jeg krølle meg under dyna å sove,

GOD NATT :)

2 kommentarer

Øyvind Pedersen

27.jan.2011 kl.07:08

så det va det du brukte øyet til :-)

Tine

27.jan.2011 kl.11:57

Øyvind Pedersen:

Det va bare for at du sku ha nåkka å lure på!:)

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits