RASKT INNLEGG

Ok, blir et raskt innlegg i kveld, så skriver det fort.
I dag så har jeg egentlig ikke hatt tid å sitte å skrive blogg eller noe, stod opp kl 11, og satt litt å ordnet litt praktiske ting.


Deretter dro jeg og Øyvind til Alta en tur. Planen var å dra i nordlysbadet, men vi måtte først finne meg en bikini.
Og det å finne bikini på denne årstiden er som å lete etter den berømmelige nåla i høystakken.
Men fant en helt OK bikini på H&M . Hater å prøve bikini og badetøy, blir så exposed og med de lysene de har på butikken ser man både bleik og feit ut..! Åsså mene Øyvind rompa mi e for merkelig til å passe nåkka:p hmmf..:P
Men ok, nok om det.  ;)
Vi fant både bikini og svømmebriller, og satte etterhvert kursen til nordlysbadet. Var vel der en drøy time før vi gikk opp av vannet og inn i dusjen. ..Men linser fikk jeg ikke kjøpe:( vriene folk i Alta..

Etterpå dro vi å spiste på stjernegrillen. Jeg bestilte løvbiff i pita, mens han nøyde seg med en 300 grams stjernegrill spesial burger. Den gikk ned på høykant før vi fortsatte vår ferd- Til Ica elvebakken for å besøke Marlene litt. Det er alltid koselig å snakke med ho . Vi kjøpte UFO og litt veigodt på ICA, før vi fortsatte ferden tilbake til Hammerfest.

På vei tilbake var det stjerneklart og fint, men vi var begge trøtte og fornøyde. Fra kvalsund satt jeg å småskvatt hele veien, fordi det kjentes ut som jeg var på tur å sovne flere ganger. Nesten i byen oppdaget vi en reflekskledd fyr som dreiv å hoppa og dansa rundt etter veien- noe som viste seg å være onkel politi. Så der ble vi nok vinket inn for en aldri så liten kontroll- Men hva er vel en altatur uten å ha politiet i nærheten?  :)
Vi kom oss videre fra politiets klør, og ankom byen litt før halv ett.

En kort oppsummering av dagen, så nå har jeg snart date med Jon Blund. I morgen er det jobb, så tenkte jeg å skrive et lite blogginnlegg til kampanjen i morgen, samt ordne noe for Helse Finnmark :)

 

God Natt!!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits