Å Strikke- Strikke- Strakk- Har Strokke

Nede på jobb er det vedig IT å strikke da det er rolige perioder. Det være seg å strikke babytøfler, tallerkenunderlag, sokker eller større prosjekt som gensere og babyklær. Jeg har derimot ikke hevet meg på denne trenden , for jeg har ikke strikket på år og dager, så var ikke sikker på teknikken og enda mer i tvil om min evne til å sitte iro med en ting.. Har ikke tålmodighet og konsentrasjon til å sitte med sånne ting i lengre tid, jeg får maur i kroppen av det og går lei etter 2 minutt Det skal sies jeg ennå har et broderiprosjekt som jeg startet med for en 5-6-7 år siden og var neesten ferdig, en juleduk.. vel.. den ligger der enda:)

I går da jeg fikk besøk av Øyvind, så holdt han en pose i hånda med to spørsmål: Ka e det hær, å kæm e det fra ? det hang på døra..
Vel, det visste ikke jeg, så vi tok inn denne mystiske pakken og startet granskningen .
I posen lå 1 nøste garn, strikkepinner og en bok om strikking for nybegynnere "Strikk fra Scratch" , samt et koselig julekort.
Det viste seg at det var min snille kollega og nabo som bor  over meg som hadde kjøpt til meg. Så utrolig snilt og søtt!!:))
Ble  glad inni meg, er så koselig med sånne overraskelser:)

Dette hang på døra <3Så nu e det bare å hive sæ i strikking! Ingen unnskyldning lengre.

Tusen takk til Naboen on the second floor !:)

4 kommentarer

Tonje

20.jan.2011 kl.16:45

kom til bergen, jeg kan lære deg å strikke vennen <3

Tine

20.jan.2011 kl.16:52

Tonje: Det hadde vært artig! Eg ve te Bergen;) Og dit skal æ en gang!! garantert!:))) Må jo komme å besøke deg <3 :))

elil

20.jan.2011 kl.23:23

Kan sikkert lære deg jeg også:P så kom til Elverum du:P

Tine

20.jan.2011 kl.23:28

Eli: Får ta en norgesturnè for å lære mæ å strikke!:P Så kan du komme opp hit , så kan vi sitte i midnattssola å bli oppspist av mygg og ha strikkeklubb =)

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits