HELSEFAGARBEIDERKAMPANJE- KICK OFF

I dag våknet jeg kl 7 allerede, og var sinnsykt kvalm og svimmel. Stiftet et aldri så lite bekjentskap med toalettskåla, før jeg heiv meg over minibaren på rommet, der jeg kjøpte en Coca Cola Light. Heiv deretter ned med 3 iBux, og tok av meg klærne for jeg holdt på å koke i hjel. Sikker på at det dampet av meg , for det føltes som om jeg hadde så høy feber. Lå i senga en stund å syntes synd i meg selv , før jeg bestilte meg flybillett hjem. Ikke taleom at jeg vil ligge i hovedstaden for å være sjuk, da er det bedre å ligge hjemme å kose seg.

Ved 9 tiden gikk jeg og Tonje ned i spisesalen for å spise frokost. Etter hvert kom Tina også, så var vi vel ferdig en gang ved 10-tide å spise, så da var det opp på rommet for å dusje og sminke seg.

Vel ferdig med det, så ble vi hentet i maxi-taxi, og ferden gikk derifra og opp til Holmlia skole. Der besøkte vi en 10-klasse og åpnet kampanjen.
De tok å presenterte kampanjesiden, og tok testen, og lot en elev i klassen prøve testen.
Det var planlagt på forhånd at jeg skulle ha et lite innlegg på ca 5 minutter, og slik ble det.
MEN etter hvert ut i innlegget, da det kom til spørsmålsrunden kjente jeg bare at magen vrengte seg mer og mer, og det begynte å bli vanskelig å holde fokus. Det hjalp heller ikke å sitte ned. Fikk ikke svart helt optimalt til slutt siden jeg var ganske svimmel, irriterer meg fordi jeg hadde ting å si!!:P
 Så kom det heldigvis et spørsmål Rolf-Martin kunne svare på, så da sneik jeg meg ut døra..
Bare sa til rådgivern i døra  ?æ e dårlig..? å jeg ble fulgt ut på trappa for å få frisk luft. Ørene begynte å suse, kinnan prikka og jeg ble skikkelig kvalm, men etter å ha sittet ute en stund, følte jeg meg bedre.
Vil tro klassen syns det var spennende, for de satt som en gjeng med tente lys å hørte til det jeg hadde å si.


NRK østlandssendingen kom og filma oss, og vi hadde egen fotograf som fotograferte oss sammen og hver for oss. Ble tatt noen bilder ute også, så det var gøy! Disse bildene blir sendt til pressen, så er veldig spent å se hva som skjer videreJ


Oppe fra venstre: Tina , Carina&Victoria , Rolf-Martin . 
Nede fra vente: Tonje  og meg <3

NRK Troms og Finnmark radio ringte meg da jeg gikk oppover Karl Johan, og recorda et intervju som skulle gå i ettermiddagssendinga.  Ble distrahert av alle menneskene som gikk rundt om kring og men troor det gikk passelig greitJ Dette er den fantastiske blogg gjengen som skal blogge for helsedirektoratet fremover:)
Rolf- Martin, Victoria , Carina, Tina, Tonje og meg. <3

Må si det var kjempekoselig å møte denne gjengen, et veldig koselig døgn:)

Nå sitter jeg hjemme i Kvænangen og skal pleie meg selv, har brekt meg en gang allerede etter hjemkomst, så håper det bare blir bedre fra nå!

Får ha en fin kveld videre!

Klikk her for å lese mer helsefagarbeider-yrket og ta en test

Stikkord:

10 kommentarer

Carina og Victoria

14.jan.2011 kl.22:51

Fin gjeng er vi!! <3

elil

14.jan.2011 kl.22:51

God bedring!!!

Tinass

14.jan.2011 kl.23:23

God bedring! Synd du var syk.

Koselig å møte dere alle!

:)

14.jan.2011 kl.23:25

synes du e kjempe flink som er villig til og være m på dette,håper dette vil bidra til å få flere unge ut i yrket som helsefag arbeider.

Masse spenende og lære og ,flott og kunne hjelpe mennesker som trenger det.:)

:)Line Iversen

14.jan.2011 kl.23:27

den var fra meg:)

Tine

15.jan.2011 kl.00:30

Carina og Victoria: Det e vi! E skikkelig stolt over å få være en del av den fine gjengen:)))

Tine

15.jan.2011 kl.00:31

Eli: Takk! synd det endte med at æ dro hjem med det første mulige flye fordi formen var så dårlig://

Tine

15.jan.2011 kl.00:33

Tina : Ja, det passa meg utrolig dårlig å bli sjuk akkurat de her dagan, følte ikke æ akkurat fikk like mye ut av det som om æ hadde vært frisk :/ Ja, helt enig, va virkelig et koselig døgn i oslo!!:)

Tine

15.jan.2011 kl.00:36

Line :) Ja, føle meg virkelig heldig som får være med på det også, håndplukka ut av ca 80 bloggga, samt eneste bloggern fra hele nordnorge. Det e ikke verst!

Om vi kan bidra til å få flere helsefagarbeidera med den her kampanjen, så blir vi jo kjempefornøyd.

Får håpe mange kommer innom å les bloggan våres, reklaman starte ikke før på mandag, så fram til da blir det vel tilfeldige som enda kommer over sia :)

Carina og Victoria

15.jan.2011 kl.19:40

Jeg også liker denne gjengen !! vi må møtes igjen alle sammen :D !!!!

- victoria

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits