Møte med Medbloggerne, Helsedirektoratet og PR.

Jeg kom frem helskinnet ved 14 tiden i dag, flyturen gikk greit. Var bare et sjokk for mine nordnorske øya som er innstilt på enda ihvertfall en halv måned uten sol da jeg kom frem, dagslyset var så sterkt!
På Gardermoen var det bare å finne flytoget til Oslo  S, så bar det avgårde til Oslo S. Der gikk jeg rundt i 1 halv time. Først var det å finne do, så på nett en tur for jeg hadde visst fått en kjempeviktig mail!!
Så ved 16 tiden var jeg fremme, og traff de første menneskene som jeg skal samarbeide med. De var kjempetrivelig, men jeg følte meg litt sliten og trøtt, så fikk gå på hotellet, Scandic Edderkoppen Hotel.


Hotellet.Bad

Tok meg en dusj, og følte meg etterpå som et nytt menneske! HerreGUUUD , så godt det var å dusje!

 

Nydusja..

Senere gikk jeg å traff Bjørn og Linda på Outland, der de som vanlig satt å spilte kort.
Etterpå gikk vi å shoppa litt, det var fint.
Gikk etterpå på hotellet å ordna meg til å møte de andre bloggerne.. Litt tullebilder ble det  ..

 


VAKKERT!!:) Og ikke for å glemme den fine sangen vi hørte på.. "han låg på aille fiire..!"

Kl 1930 gikk jeg ned på Fridays for å treffe resten av bloggerne og folka rundt som jobber med oss,  det var koselig! Men fikk best kontakt med Tonje som jeg har skrevet med litt i forkant. Det var fint:) Følte meg litt fjernstyrt siden jeg har sovet lite, og reist hele dagen, men det kommer jo en dag i morgen og. ..
Spiste kyllingsalat, og drakk masse pepsi max:)

Ved 22 tiden returnerte vi til hotellet, og da ble jeg med Tonje på rommet.... og vi snakket et par timer, før jeg begynte å fryse , så da tok vi kvelden.. Heiv innpå et par iBux, så nå er jeg klar for å sove. HAR SOMMERFUGLER I MAGEN!!:)

Nå må jeg sove,

GOD NATT!

Klikk her for å lese mer helsefagarbeider-yrket og ta en test

helsecjawal
Stikkord:

2 kommentarer

elil

14.jan.2011 kl.01:06

;) dette blir nok koselig;) og Lørdag skal jeg skravle høl i hue på deg:D:D:D hehe neida;) :P blir koselig og se deg att;) også blir det spennende og følge med fremover her på bloggen;)

elil

14.jan.2011 kl.22:20

Synd du måtte reise:( gledet meg til og treffe deg... typisk deg det og bli syk da det skjer noe slikt, men er jo noe du ikke kan gjøre noe med:(

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits