Lampefeber?

Har iløpet av dagen fått et aldri så lite besøk av herr bronkitt..! Årets første besøk, velkommen, velkommen. 
Introduserte seg så fint i går med smerta i høyre ondfoten, tok ibux og det ble lindra.
Våkna i morges med litt ubehag i halsen, ikke sånn piggtrådvondt men bare litt ubehag. Litt sånn følelse man har når man er litt astmatett.  Gikk på jobb, og fikk smerta i hele kroppen, men verst i ondfoten.. Gikk på kiosken å kjøpte ibux og heiv innpå. Ble litt bedre deretter.
Avspaserte fra 12, hadde da 38, 2 i temperatur- litt feber, men følte meg ok bortsett fra halsen.


koselig.  Repsils, iBux, Ventoline, Bronkyl.. får håpe det blir likar i mårra.

Senere utpå dagen ble det litt verre- begynte og hoste og stemmen hes..! blææh.. Ikke NÅÅÅ tenkte jeg bare.. Passa så utrolig dårlig.

Har nok bare fått lampefeber, uten at jeg utdyper det mer;) 

For gjett hva jeg skal når jeg finner frem denne:


;)


Har vært å testa det nye nordlysbadet i dag. Skuffa litt, det var ikke så bra som forventa. Var noen firkantbasseng, saunaer, utendørsbad, boblebad og bare 1 sklie der. Jeg og Øyvind kom frem til at det badeladet fortjener en score 4 av 10. Dyrt var det også. 105 kroner for en voksen person, pluss at man ble å kjøpe en nøkkel til 75 kroner. Så det ble tilsammen 180 kroner.  Helt greit, men lurer på om det kommer til å gå bra sånn etterhvert når folk begynner å bli leie av å være der.  Men for all del, vil man ha en grei badeopplevelse, så why not:)

Men nå må jeg sove.. Skal prøve å bli litt bedre til senere.

God Natt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits