Helga som gikk

Den her helga har jeg ikke gjort så altfor mye, men tar en liten oppsummering forde!

Fredag var jeg ferdig på jobb ved 15 tiden, og fikk post om at det var 2 pakker som ventet på meg. Jeg gikk ned til byen, henta den ene pakken, mens den andre pakken fikk jeg ikke ut. Da ble jeg litt skuffa, men skjønner at postfolka må være strenge, spesielt siden det var rekomandert post..! Så derfor gikk jeg slukøra fra postkontore, og håper det ordner seg i morgen.

Lørdag våkna jeg uthvilt ved halv ti tiden, og da sløva jeg bare.
Satt på dataen, og snakka med ei jente som også skal være med  blogge for helsedirektoratet i tiden fremover. Hun heter Tonje, og du finner bloggen hennes her; http://heute.blogg.no/ . Hun virker kjempegrei, og jeg gleder meg til å treffe henne! 
Så til mamma'en til Tonje: Æ skal sørge for å  passe godt på bane ditt=)) hihi
Jeg gleder forøvrig meg bare mer og mer til kick off'en til helga. Venter bare spent på mere informasjon :)

Senere på dagen var jeg sammen med Øyvind, og vi var å gikk en liten tur. Det var morsomt;)
Så dro vi å henta flaskene mine og panta de på Rema 1000, og kjøpte litt godis for pengene, leide en film på Rimix- som vi sikkert brukte 1 time på å plukke ut! Så gjennom 100vis av DVD'er før vi endelig fikk bestemt oss.Først bestemte vi oss for å se The Return. Og det ble som tittelen sa, det ble virkelig the return, for da vi kom hjem,
satte DVD'en i spilleren, så nekta den å avspilles. Så etter å pussa den, og den uansett bare hakka, så bestemte vi oss for å returnere filmen, og gå for en annen film.

 
Vi leide "The Exorcism of Emily Rose" istede, og var godt fornøyd med det. Vi så den nyeste filmen "The last exorcism"  her om dagen og syns den var bra, så da syns vi det gikk greit å se en litt eldre film også.
Den var helt grei, syns ikke den var så skummel;P

La oss, spilte litt nintendo DS og sånn fruit ninja på mobilen, så sovetid.

I dag har jeg bare gjort fornuftige ting. Vaska klær, rødda leiligheta, og nå har jeg bare lyst påå sjokolade!:P Også vil jeg ta sol snart..

Skal se litt tv , så prøve å legge meg snart.

Kameraet mitt funker ikke lengre, så må på El-kjøp i morgen å se på nytt kamera. Noen anbefalinger??

 

Tine

Én kommentar

Tonje

11.jan.2011 kl.11:33

hehe :) aww :)

Skriv en ny kommentar

Tine

Tine

21, Hammerfest

Æ hete Christine, bor i det kalde nord. E helsefagarbeider, og jobbe ved Hammerfest sykehus. Skal blogge for Helsedirektoratet frem til mars, håper du vil følge bloggen min <3

Kategorier

Arkiv

hits